top of page

mEES
VAN REISEN

Ik ben Mees van Reisen. Ik ben muziekproducer en speel daarnaast piano, gitaar en trompet. Ik maak zelf al 9 à 10 jaar muziek en heb op de Herman Brood Academie de opleiding tot Dance Producer afgerond. Ik heb vroeger veel EDM gemaakt, maar maak tegenwoordig vooral lofi-hiphop en pop. Ik heb door de jaren heen veel kennis opgedaan over de verschillende aspecten van het produceren en vind het erg leuk om dit met anderen te kunnen delen.

 

In mijn lessen vind ik het leuk om samen nummers te analyseren die jij gaaf vindt. We kijken wat deze nummers nou zo goed maakt en hoe wij dat kunnen evenaren (of overtreffen, natuurlijk). Je leert alles over sounddesign, opnametechnieken en samplekeuze. Daarnaast leer ik je hoe je nummers componeert en arrangeert en doe je gedegen kennis op over mixing en mastering. Ik pas de lessen altijd aan op jouw doelen en jouw niveau.

 

Dus wil jij je eigen hiphop beats kunnen maken? Wil je op feestjes je eigen house- of technotracks kunnen draaien? Of wil je jouw zelfgeschreven nummers professioneel kunnen opnemen? Dan zijn mijn muziekproductielessen echt iets voor jou!

bottom of page