top of page
Giorgos_Kotsiolis.jpg

Giorgos

kotsiolis

Ik ben begonnen met pianolessen toen ik 3 jaar oud was, waarna ik op mijn 5e ook met cellolessen startte. Vanaf dat moment ben ik altijd volop met muziek bezig geweest. In Athene heb ik mijn eerste bachelorstudie cello afgerond aan het Conservatorium van Athene, waar ik studeerde bij Dimitris Gouzios en Renato Ripo.

 

Nadat ik 3 jaar wiskunde heb gestudeerd aan de universiteit besloot ik dat ik mijn leven helemaal aan muziek wilde wijden, waarop ik besloot naar Nederland te komen om cello te studeren aan het Utrechts Conservatorium. Hier studeerde ik bij Timora Rosler, bij wie ik mijn studie cum laude afsloot. Vervolgens heb ik mijn masterstudie voltooid met een 9 aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ik studeerde bij Dimitri Ferschtman.

Naast kamermuziek, solospel en orkestspel, heb ik de afgelopen jaren ook mijn passie voor lesgeven gevonden. Ik vind het enorm leuk om alle verschillende leeftijden en niveaus te onderwijzen en ik kan mij aanpassen aan de behoeften van elke student, zodat de lessen leuk, interessant en uitdagend zijn.

bottom of page