top of page

Nieuwsbrief 25 april 2024

Meivakantie en voorspeeldag 7 juli!

Volgende week en de week erop zijn wij helaas gesloten vanwege de meivakantie. Vanaf maandag 13 mei openen wij weer onze deuren voor alle muzieklessen! Tot die tijd is er dus genoeg tijd om alvast je leukste liedjes of muziekstukken te oefenen: op zondag 7 juli is er namelijk weer een voorspeeldag waarbij alle leerlingen van Ceres kunnen laten zien wat hij/zij afgelopen tijd geleerd heeft! Tegen die tijd zullen er weer lijsten worden neergelegd waarop iedereen zichzelf kan inschrijven voor een bepaald tijdslot. De voorspeeldag zal ook deze keer van 12:00-18:00 uur bij Palladio op het Kleine Geertekerkhof 1 in Utrecht worden gehouden. 

Daarnaast willen we graag mededelen dat we op zoek zijn naar een nieuwe pianodocent(e)! Ben of ken jij iemand die graag ons team zou willen versterken, stuur dan je CV en motivatie naar info@muziekschool-ceres.nl, dan gaan wij ermee aan de slag. 

Ook willen we een oproep doen namens een aantal van onze (volwassen) leerlingen: lijkt het jou nou ook super gaaf om muziek te maken in een bandje bestaande uit andere leerlingen van muziekschool Ceres, stuur ons dan een mailtje of laat het je docent weten! Wie weet hebben we dan binnenkort een nieuw Ceres bandje erbij!

We wensen iedereen een fijne meivakantie en tot gauw!

bottom of page