top of page

Eline
Verkuijl

 

Hoi allemaal! Mijn naam is Eline en ik ben klassiek pianiste en zangeres. Ik ben iedere dag urenlang achter de piano te vinden en speel dan het liefste muziek van Beethoven, Debussy en Ravel. Ik schrijf zelf ook muziek en ik zing daar heel graag bij. Ik maak nummers voor zang, piano en andere instrumenten die qua stijl op het snijvlak van de klassieke- en de popmuziek liggen. Ik treed regelmatig op met klassieke muziek en/of mijn eigen nummers voor zang en piano. Ik geef al zo'n 6 jaar pianoles aan jong en oud en ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen met het leren piano spelen. Mijn wens is dat mijn leerlingen vrije muzikanten worden die geen angst voelen tijdens het spelen en echt van het spelen kunnen genieten. Ik bied ze een veilige omgeving waar ze lekker zichzelf kunnen zijn en plezier kunnen maken, maar tegelijkertijd serieus leren. 

Eline.jpeg
Merit1.jpg

Merit 

Visser

 

Ik ben Merit en ik ben pianiste, componiste, artieste en songwriter. Na een bachelor Songwriting met als compositie-instrument piano op de Rockacademie in Tilburg, en daarna een master compositie & performance aan de HKU in Utrecht, ben ik nu voornamelijk actief met mijn neoklassieke pianoproject AMIMEA en als altpop-artiest LIJO. Dit geeft meteen aan dat ik veel verschillende stijlen leuk vind. 
Plezier hebben tijdens het muziek maken vind ik ontzettend belangrijk, daarom is er in mijn lessen, naast de nodige basis, veel ruimte voor jouw eigen inbreng. Alle kennis en theorie staan bij mij in dienst van de beleving van muziek en van de persoonlijke richting die elke leerling nodig heeft.  
Ik leef voor creatief bezig zijn en dat geef ik graag door. Daarom geef ik naast pianoles ook songwritingles!

Michel

pagie

Mijn naam is Michel Pagie. Toen ik een instrument mocht kiezen was dat meteen duidelijk dat het piano moest worden. Dat glanzende instrument met die vele toetsen en en betoverende klank maakte grote indruk. Op de middelbare school heb ik voor het eerst in een bandje gespeeld en ervaren wat samenspelen bij je los kan maken. Daarna heb ik piano op het Hilversum’s Conservatorium afdeling lichte muziek gestudeerd.

Het leuke aan les geven bij Ceres is dat het een broeinest van muziek is. Ik geniet van alle klanken die je in het  pand kunt horen.  


Ik word altijd blij als leerlingen plezier krijgen in het avontuur van muziek maken. Zelf houd ik van veel stijlen, maar jazz en fusion springen er voor mij vaak uit. Het mooiste aan piano vind ik de veelzijdigheid van het instrument. 


Ik vind het geweldig om mijn ervaring als zanger-pianist door te geven en zangers op weg te helpen om zich te leren begeleiden.


Een mooie uitspraak over muziek is : De stiltes tussen de noten zijn minstens zo belangrijk als de noten zelf.

Ik werk ook als bandcoach op een theater-muziekwerkplaats voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Daar heb ik geleerd goed te kijken en te luisteren naar wat mensen nodig hebben om zich thuis in de muziek te voelen. Ik ben ook werkzaam als toetsenist-zanger, componist in verschillende projecten.

Michel Pagie-1.jpg

xander
benham

 

Mijn naam is Xander Benham, een pianist en componist uit het Verenigd Koninkrijk en nu werkzaam als pianist en componist in Nederland, gespecialiseerd in moderne muziek die elementen uit zowel klassiek als jazz combineert. Ik ben afgestudeerd in een muziekbachelor in Londen en een master in Utrecht. Ik heb er veel zin in om iedereen te ontmoeten en te leren kennen. Tijdens onze lessen krijg je een allround muzikale ervaring die is afgestemd op jouw individuele behoeften en passies binnen de muziek. Dit kan een opleiding Klassiek Piano, Jazz, Pop zijn , Compositie, Theorie of een combinatie hiervan op alle niveaus die bij je passen. Als je doorgaat met lessen, welkom terug en we gaan verder waar je was gebleven. Als je nieuw bent, welkom op de school en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Het is belangrijk op te merken dat mijn eerste taal Engels is, hoewel ik indien nodig een beetje Nederlands kan spreken. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me op. Geniet van de rest van je zomer en ik kijk ernaar uit om met jullie te werken in september."

 

"Xander heeft modern klassiek en eigen werk uitgevoerd op onder andere Tivoli Vredenburg in Utrecht, Het Concertgebouw en live op de Nederlandse Radio NPO 4 in Amsterdam. Xander heeft de finale gehaald en prijzen gewonnen op concoursen zowel in Groot-Brittannië als in Nederland."

bottom of page