top of page
Ella.JPG

Ella
van der mespel

Hallo!

 

Ik ben Ella, een violist uit Nieuw-Zeeland die nu haar thuis gevonden heeft in Utrecht. Ik heb 15 jaar ervaring in lesgeven als gecertificeerd Suzuki-docent (diploma's 1 en 2), en heb mijn Masterdiploma in vioolspel behaald aan het Conservatorium van Rotterdam.

 

Opgegroeid in een gezin van leraren, met mijn moeder als mede-vioolleraar, heb ik geleerd dat lesgeven draait om geven en delen waar je gepassioneerd over bent. Muziek is altijd mijn trouwe metgezel geweest, die vreugde brengt en emoties opwekt die voor iedereen herkenbaar zijn.

 

Ik zet me vol overgave in om studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken door leren zowel gemakkelijk als plezierig te maken. Elke student is uniek, dus pas ik lessen creatief aan om tegemoet te komen aan individuele behoeften. Leeftijd vormt geen belemmering om te leren; het is een reis die we allemaal kunnen maken.

 

Naast lesgeven ben ik leider van de tweede violen in het Libero Ensemble en een trots lid van het Ciconia Consort en het Agathe Ensemble. Ook speel ik regelmatig met orkesten zoals het Noord Nederlands Orkest, Antwerpen Symphony Orkest, Kamerata Zuid en Noordpool Orkest.

 

Ik doceer in zowel Engels als Nederlands en kijk ernaar uit om je te ontmoeten tijdens je eerste les!

 

Groetjes, 

Ella

bottom of page