top of page
Anna Zeijlemaker-1.jpg

Anna

zeijlemaker

Bij ons thuis was er altijd muziek. Klassiek, pop, jazz, noem maar op, alles kwam wel voorbij. Een instrument gaan bespelen, was dan ook heel vanzelfsprekend!

Na een jaartje blokfluitles koos ik al gauw voor de dwarsfluit, met zijn prachtige zilveren kleur en mooie heldere en warme klanken.

Na vele jaren met veel plezier les te hebben gehad nam ik dan ook de stap om van mijn favoriete hobby mijn beroep te maken.

 

Ik vervolgde mijn weg naar het Utrechts Conservatorium, waar ik in 2010 mijn Bachelor behaalde en in 2012 mijn Masterdiploma waar ik me specialiseerde in Educatie en Kamermuziek. Tijdens mijn studie begon ik al snel zelf met lesgeven. Dit doe ik nu nog steeds, na al die jaren, met ontzettend veel plezier en enthousiasme!

 

Naast het geven van dwarsfluit/ piccolo en blokfluitlessen bij Ceres, in Woudenberg en Oudewater, geef ik les bij Spelenderwijsorkest projecten op basisscholen in en rond Oudewater. Daarnaast speel ik in verschillende ensembles en word ik regelmatig gevraagd voor bijvoorbeeld project-orkesten.

 

Wil je meer weten over mij en mijn werkzaamheden? Neem dan ook een kijkje op mijn eigen website: www.annazeijlemaker.nl

bottom of page